АВТОВИШКА 40

 

Коли потрібно зробити ремонтні роботи на фасаді 14-поверхового будинку, знадобиться автовишка 40 м. За допомогою такої техніки виконувати роботи на висоті безпечно і зручно. У даній статті ми поговоримо про переваги автовишок, і для яких робіт вони використовуються повсюдно.

 

Автовишка 40: в чому вигода

 

Основна перевага автовишок – це безпечний підйом робітників на значну висоту за допомогою підйомного механізму (стріли). Розрізняють три типи стріли – колінчастий, телескопічний і комбінований. Кожен тип має свої переваги і недоліки.

 

Наприклад, колінчастий тип вимагає великого вільного простору для маневру, тому що ланки механізму мають досить значні габарити. У вузькому проміжку між близько розміщеними будинками виконати роботу такою машиною буде важко. Однак механізм колінчатої стріли дозволяє переміщення люльки з висотниками і будівельними матеріалами уздовж стіни будівлі, що дуже зручно при роботі на фасаді (штукатурка, фарбування, оббивка або розчищення старого облицювання).

 

Телескопічний підйомний механізм – повна протилежність колінчастого. Таким підйомником можна працювати у вузькому просторі, але ось рухати люльку уздовж стіни буде проблематично. Проте, телескопічний підйомник може висуватися на більшу висоту, ніж колінчастий, а також піднімати більше вантажу. Комбінований підйомний механізм поєднує властивості двох своїх попередників, що робить його найбільш затребуваним.

 

Автовишки 40: що можна робити на висоті

 

Навколо нас знаходиться безліч об’єктів висотою, що значно перевищує ріст людини. Безпечно дістатися до верхівки заводської труби або шпиля на старовинній будівлі можна тільки за допомогою підіймача. Саме тому дана техніка настільки популярна. З її допомогою виконують різноманітні роботи:

  • Підвішування реклами на розтяжках і білбордах над проїзною частиною
  • Закріплення державних прапорів на щоглах, де не передбачений ручний механізм підйому
  • Ремонтні та будівельні роботи на фасадах і куполах будівель, куди складно дістатися зсередини споруди
  • Мийка скління офісних хмарочосів, чистка кондиціонерів
  • Закріплення банерної реклами на висотних будівлях
  • Ремонт вуличного освітлення, підвішування гірлянд і інших прикрас до свят, прикраса головної ялинки міста, інше.
Star-elektro, Автовышка 40, Ремонтные работы на высоте, Украина
Star-elektro, Автовышка 40, Ремонтные работы на высоте, Украина

Без автовишки 40 складно дістатися до важкодоступних місць на висоті. Замовляйте підйомну техніку в «Старелектро» і сміливо виконуйте різноманітні висотні роботи з нашою допомогою.

ФОРМА ЗВОРОТНЬОГО ЗВ'ЯЗКУ