СТРІЛА АВТОВИШКИ

 

При виконанні робіт на великій висоті велике значення має стріла автовишки – основний орган підйомного механізму. Від довжини і конструкції стріли залежить успішність досягнення необхідної висоти для виконання завдання.

 

Стріла автовишки: різновиди конструкції

 

В даний час промисловість випускає підйомники трьох типів:

 

Колінчастий, що складається з декількох ланок, з’єднаних між собою рухомими шарнірами. Зовні нагадує дію кінцівки людини, яка згинається в суглобі, але з більшим числом секцій. Недоліки: робота в обмеженому просторі неможлива.

 

Телескопічний, з висувними ланками. Можлива робота в обмеженому просторі, невелика вага конструкції через те, що ланки порожні зсередини, хороша вантажопідйомність. Недоліки: має обмежений сегмент руху люльки. Наприклад, такою стрілою неможливо проводити люльку уздовж стіни будівлі або заводити її всередину приміщення через вікно при необхідності.

 

Комбінований поєднує в собі особливості двох попередніх типів, описаних вище, і нівелює їх недоліки. Довжина підйомника може досягати 50 метрів. Стріла може працювати не тільки на висоті, але і нижче рівня землі, спускаючи люльку на 10 метрів і нижче.

 

Які роботи можна виконувати за допомогою стріли автовишки
 

За допомогою автовишок можна виконувати різноманітні роботи на висоті:

 

  • Підвішувати зовнішні блоки кондиціонерів і супутникові антени
  • Монтувати зовнішню рекламу
  • Проводити екстрену обрізку дерев
  • Ремонтувати ЛЕП та електрообладнання
  • Штукатурити фасади
  • Мити вікна на комерційних висотках, тощо.
Стрела автовышки
Стрела автовышки

Де взяти машину зі стрілою автовишки 66 метрів

 

Наша компанія пропонує підприємствам послуги автовишки. У нашому автопарку є підйомники з довжиною стріли від 22 до 66 метрів. Вся техніка пройшла технічний контроль і огляд контролюючих органів, є підтверджуючі документи. Персонал, який обслуговує вишки і працює на висоті, пройшов навчання і володіє необхідними навичками для складних і небезпечних робіт. Вишку можна орендувати на весь робочий день або 4 години. Зателефонуйте нам – працюємо по Києву і області.

ФОРМА ЗВОРОТНЬОГО ЗВ'ЯЗКУ