АВТОВИШКА НОВА

 

 

Вам потрібно терміново підвісити рекламний банер на висотній будівлі, чий парадний фасад височить над проїзною частиною головної вулиці міста? На цегляній димовій трубі вашого заводу згасли сигнальні вогні? Купили супутникову антену і не знаєте, як закріпити її на стіні восьмого поверху вашого будинку? З усіма завданнями на висоті допоможе впоратися автовишка нова – гідравлічний підйомник на шасі вантажного автомобіля.

 

Яку автовишку нову використовувати для роботи

 

Ви вже зрозуміли, що для висотних робіт знадобиться автовишка. Тепер прийшла пора задуматися, де її взяти і яку модифікацію використовувати. Промисловість випускає вишки з різною довжиною стріли. Ви можете вибрати таку довжину, яка без складнощів дістане до верхньої точки об’єкта, де потрібно провести роботи. Найдовша автовишка в світі досягає позначки 103 м. Але для більшості робіт цілком достатньо стріли 20-30 м.

 

Якщо з довжиною підйомника все зрозуміло, то з його різновидами варто розібратися докладніше. Вам доведеться вибирати між різними конструкціями стріли:

 

Колінчастою. Якщо у вашому дворі будинки стоять близько один до одного і багато зелених насаджень, то працювати такою автовишкою буде проблематично. Їй потрібно більше вільного простору для маніпуляцій, але в той же час люльку можна переміщати уздовж стіни, що дуже зручно при виробництві будівельних робіт на фасаді.

 

Телескопічною. Цьому механізму не потрібно багато простору, так як робочий орган підйомника висувається в довжину, як антена радіоприймача. Але цим механізмом складніше управляти люлькою і точну роботу уздовж фасаду вже не виконати.

 

Комбінованою. Така стріла має позитивні властивості попередників і справляється з будь-якими завданнями.
 

 

З якими роботами на висоті впорається автовишка нова

Автопідйомником на висоті виконуються різноманітні роботи:

 

  • Електромонтажні, тому що люлька захищена від електричної напруги (до 1000 В)
  • Будівельні (штукатурні, фарбувальні, герметизацію міжпанельних швів, монтаж облицювання, тощо)
  • Побутові послуги (підвіска кондиціонерів і супутникових антен, обрізка дерев, миття вікон)
  • Закріплення зовнішньої реклами на стовпах, фасадах будівель, білбордах, тощо.
Автовышка АП-30
Автовышка АП-30

Як бачимо, спектр робіт за участю підйомника дуже широкий і зачіпає практично всі сфери діяльності людини. Замовити автовишку нову можна в нашій компанії на весь робочий день або тільки на 4 години. У нас кваліфікований персонал, готовий виконати завдання будь-якої складності. Просто зателефонуйте – ми допоможемо підібрати вишку оптимальної висоти.

ФОРМА ЗВОРОТНЬОГО ЗВ'ЯЗКУ